Elektricien in Tienen

Meer dan 20 jaar ervaring

Verbeeck en zonen is een referentie op vlak van elektriciteitswerken in en rond de regio van Tienen. Wij brengen uw elektriciteit in orde met het grootste oog voor detail. Dit in de ruime regio rond Tienen. Met meer dan 20 jaar ervaring als in de uitvoering van elektriciteitswerken voor zowel nieuwbouw als rennovatie helpen we u zonder probleem verder. Wij horen graag over uw project in de regio rond Tienen en staan klaar voor een scherpe offerte.

Vraag een offerte aan

Elektricien in Tienen

Bent u op zoek naar een Elektricien in Tienen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u vrijblijvend te woord en komen graag langs voor een afspraak. Wij kunnen steeds verschillende referenties doorgeven, u zal zien, wij zijn een gekende Elektricien in Tienen. Zo bent u zeker dat u met de juiste vakmannen in zee kan gaan.
Verbeeck en Zonen heeft meer dan 20 jaar ervaring in elektriciteitswerken, domotica, bepleistering, ventilatie en zonnepannelen. Door onze volledige service haalt u met ons familiebedrijf 1 partner in huis voor verschillende elementen van uw verbouwingen.